Dioptrické okuliare COCO Song

20. december 2018

Značku COCO Song symbolizujú tri slová: jedinečnosť, originalita a dizajn. Je to magické spojenie rafinovaného talianskeho dizajnu so šarmom orientálnej kultúry.

Okuliare COCO Song predstavujú nový životný štýl. Kombinácia farieb a neobvyklých materiálov urobia z vás osobnosť, ktorá vyniká štýlom a šarmom.

Rámy značky COCO Song sú vyrobené z najkvalitnejšieho talianskeho acetátu. Tento materiál je ľahký, odolný a veľmi dobre opracovateľný. Orientálne farby a textúra podtrhujú výnimočný dizajn COCO Song.
Použitie prírodných materiálov poskytuje rámom jedinečný trojrozmerný efekt a dodávajú tejto značke punc exkluzivity.

Dizajnéri sa pohrali so zaujímavými materiálmi (prírodné kamene, striebro, perie exotických vtákov, lisované kvety) a farebnými textúrami, ktoré podčiarkujú šarm orientálnej kultúry.
Veľký dôraz je pri modeloch COCO Song kladený na jedinečnosť a jemný detail. Aplikácia rôznych polodrahokamov (tyrkys, malachit, nefrit, tigrie oko a pod.) má v orientálnej kultúre svoj vplyv a význam.

Farby zohrávajú významnú úlohu v kolekcii COCO Song. Ich kombinácia dodáva každému kúsku výrazný extrovertný vzhľad. Zaujímavá je aj symbolika jednotlivých farieb. Skrývajú v sebe pokoj, radosť, silu, kreativitu.
Drobné kovové detaily z ázijskej mytológie dodávajú okuliarom jedinečnosť značky COCO Song.

Okuliare COCO Song sú výnimočné, exkluzívne a mystické. Ich prepracovaný dizajn robí z každého kúska originálny šperk, ktorý bude ozdobou vašej tváre.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)