Progresívne okuliarové šošovky RODENSTOCK pre Váš životný štýl

05. december 2018

Patríte medzi všestranných ľudí? Radi zažívate stále nové a nové veci?

Ste expertom vo svojom obore? často pracujete na cestách? Pohybujete sa v uzatvorených priestoroch?

Patríte medzi aktívne typy? Strávite veľa času v prírode? Stále sa pohybujete a veľa šoférujete?

Hľadáte osobný dizajn?

Progresívne okuliarové šošovky RODENSTOCK poskytujú maximálnu slobodu a vizuálny komfort pri každodenných činnostiach.

Svojim unikátnym lifestylovým konceptom vám umožnia zabudnúť, že nosíte akékoľvek okuliare. Špičková nemecká kvalita RODENSTOCK vám poskytne ostré plynulé videnie pre pozeranie na blízko, na strednú vzdialenosť aj do diaľky. Progresívne okuliarové šošovky RODENSTOCK svojou revolučnou technológiou zabezpečia plynulý prechod medzi všetkými vzdialenosťami, zrakovú ostrosť a jedinečnú stabilitu obrazu pri videní.

Keďže cieľom progresívnych okuliarových šošoviek je čo najpresnejšie prispôsobenie okuliarov na každodenné nosenie a všestrannú činnosť, pre RODENSTOCK doslova platí: „Moje progresívne šošovky sa musia prispôsobiť môjmu životnému štýlu a nikdy nie naopak“.

Nový lifestylový koncept RODENSTOCK presne umožňuje výber optimálnych progresívnych šošoviek pre váš životný štýl a individuálne nároky. Progresívne okuliarové šošovky Multigressiv MyLife 2 a Impression FreeSing 3 vám umožnia jasne a plynule vidieť na všetky vzdialenosti s plynulým prechodom medzi zónami a rozličnými dioptriami. Výhodou je, že nie sú viditeľné prechodové hrany, čo z estetického hľadiska nie je zanedbateľné.

Progresívne okuliarové šošovky sa dajú nasadiť aj do športových okuliarov, čím si zabezpečíte rovnaký komfort videnia aj pri voľnočasových aktivitách. Váš životný štýl nebude nijako obmedzený vďaka maximálnej stabilite a minimálnemu skresleniu obrazu. Pocit príjemného videnia bez zbytočných kompromisov je veľmi spontánny už pri prvom nasadení okuliarov s progresívnymi šošovkami RODENSTOCK. Prechod je teda veľmi prirodzený a výsledkom je, že svoj vizuálny potenciál môžete využívať na maximum.

Progresívne okuliarové šošovky ROSENSTOCK vám umožnia dokonale videnie podľa vášho životného štýlu.

Zaujala Vás ponuka? presvedčte sa o výhodách lifestylových progresívnych šošoviek Impression FreeSign®3 a Multigressiv® MyLife2 v očných optikách Optika Klaudia.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)