Ochranné vrstvy slnečných okuliarov s dioptrickými šošovkami RAY-BAN®

16. október 2018

Značka RAY-BAN® na svojich výrobkoch presadzuje najmodernejšie technológie zamerané na ich maximálnu funkčnosť.

Všetky dioptrické šošovky RAY-BAN® sú vybavené tvrdenými vrstvami a to na oboch stranách. Táto technológia zabezpečuje slnečným okuliarom s dioptrickými šošovkami RAY-BAN® ich trvanlivosť, odolnosť voči oteru, nárazom a otrasom. Slnečné okuliare nosíme najmä na dovolenke pri mori. Tu tvrdená vrstva vytvára odolnosť voči slanému prostrediu.

RAY-BAN® neustále zdokonaľuje antireflexné a hydrofóbne vrstvy, ktoré poskytujú jedinečné vizuálne a užívateľské pohodlie. Antireflexná úprava slnečných šošoviek je vyhotovená na zadnej strane. Tieto moderné technológie zabezpečujú jasnejšie videnie, lepšie kontrasty a to vďaka eliminácii rušivých javov, akými je napr. odlesk svetla, čo ocenia hlavne vodiči. Hydrofóbna vrstva podporí ľahšie odtečenie vody z povrchu šošoviek RAY-BAN®.

Slnečné dioptrické šošovky RAY-BAN® s integrovanou ochranou proti UV žiareniu typu A,B zabezpečujú ochranu v celej ploche šošovky. Široký výber šošoviek RAY-BAN® uspokojí každého zákazníka. Či už ide o jednofarebné, zrkadlové alebo gradálové šošovky (jasnejšie videnie v spodnej časti). Polarizačné slnečné dioptrické slnečné šošovky RAY-BAN® zaostrujú kontrasty, odstraňujú odlesky, s ktorými sa stretávame hlavne na vodných plochách. Znižujú namáhanie zraku a zlepšujú vizuálny prehľad, čím zvyšujú pohodlie a hlavne ochranu zraku.

Značka RAY-BAN® poskytuje široký sortiment slnečných šošoviek so špičkovými technológiami a jedinečnými farebnými paletami.

zdroj: Luxottica

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)