BVLGARI: Okuliare inšpirované talianskými záhradami

29. január 2018

Počas svojej dlhej histórie nás ikona luxusu a elegancie pravidelne prekvapuje svojími originálnymi a nadčasovými okuliarmi so zmyslom pre detaily. Najnovší rad exkluzívnych okuliarov BVLGARI Italian Gardens sú s nádychom slnka, kvetov a talianskej extravagancie.

Inšpirácia talianskými záhradami nie je vôbec náhodná. Ich geometricky presné živé ploty sú neraz vyformované do nezvyčajných umeleckých kreácií. K tomu kvetinové záhony lemujúce chodníky sú živou pripomienkou nadčasového vkusu a talianskej elegancie. Všetky jednotlivé prvky do seba zapadajú a vytvárajú tak dokonalú harmóniu a súlad.

Dýcha z nich harmónia!

V najnovšej kolekcii BVLGARI Italian Gardens ucítite nádych kruhovej, alebo štvorcovej kvetinovej výzdoby. Jednoduché geometrické tvary evokujú kvety v plnej kráse a nádhere. Mnohí tieto okuliare oprávnene považujú za šperk. Tak ako aj v prípade nových okuliarov BVLGARI Italian Gardens, aj v šperkárstve je totiž dôležitý zmysel pre detail a celkovú harmóniu. Návrhári sa v najnovšej kolekcii inšpirovali nielen záhradami, ale aj samotnou architektúrou talianských víl a palácov. Ich tvarmi, farbami, harmóniou a rovnováhou. Preto sú tieto tvary obľúbené už od renesancie. Majitelia víl a palácov sa vtedy nechali obklopovať veľkolepými záhradami, ktoré hostili početné druhy rastlín, kvetov a stromov.

Skutočný šperk medzi okuliarmi!

Základnou myšlienkou novej kolekcie BVLGARI Italian Gardens je večný dialóg medzi umením a prírodou. Snahou návrhárov bolo preniesť na okuliare záhradu ako miesto radosti a relaxu vytvorenú pre tých, ktorí majú výsadu si ju vychutnať. Ozdobou straničiek sú žiarivé talianske jemné kamienky, ktoré vytvárajú z okuliarov BVLGARI skutočný šperk. Ozdobte si tvár niektorými z nových okuliarov BVLGARI Italian Gardens a okamžite zacítite závan vetra, vônu ruží a dobu, kedy bola krása nadovšetko.

Svetové BVLGARI!

BVLGARI už viac ako sto rokov patrí k najatraktívnejším dizajnérskym značkám šperkov, parfumov a okuliarov na svete. Zo slnečných a dioptrických okuliarov BVLGARI si vyberú aj tie najnáročnejšie dámy i páni. Veď medzi celebrity, ktoré nosia okuliare BVLGARI patrí napríklad Victoria Beckham, Angelina Jolie, Tom Cruise, alebo aj Julia Roberts. Doprajte si štýlový luxus hviezd. Doprajte si BVLGARI a ich najnovšiu kolekciu Italian Gardens.

zdroj: http://www.luxottica.com/en/bvlgari-italian-gardens

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)