Správna voľba, ktorá splní všetky vaše požiadavky na videnie

07. október 2019

 Dobrá správa pre nositeľov okuliarov

V priebehu posledných rokov sa zásadne zmenili podmienky a technologické možnosti pre nositeľov okuliarov. Rozvíja sa priestorové vybavenie pre meranie zraku, ktoré je stále presnejšie a  umožňuje detailné zhodnotenie všetkých faktorov, ktoré majú vplyv na výslednú kvalitu videnia.

 

Meranie zraku dnes môže prebehnúť až v  1500 bodoch namiesto jedného a posadenie okuliarov a ich „vycentrovanie“ na oči zákazníka je možné vďaka súčasným technológiám veľmi precízne pomocou 3D kamier.

 

 

 

Za posledných pár rokov sa tiež rozšírila možnosť individuálnej úpravy okuliarových šošoviek podľa želania a potrieb videnia koncového zákazníka. Zvoliť si môžeme okuliare na šoférovanie, ktoré majú funkciu zvýraznenia detailov aj za horších svetelných podmienok, alebo si môžeme zabezpečiť okuliare s ochranným filtrom pre každodennú prácu na počítači.

 

Samostatnou kapitolou sú tiež multifokálne okuliare, kde je celý rad faktorov, ktoré majú vplyv na výslednú spokojnosť užívateľa. Multifokálne okuliare sú ideálnym riešením, ktoré poslúžia každému, kto potrebuje okuliare na čítanie aj do diaľky, prípadne na čítanie a na počítač. Kombinácii je viacero a odborná očná optika dokáže potreby zákazníka optimálne spracovať.

 

 

 

 

 

 

Multifokálne okuliare, správne by sme mali hovoriť progresívne, umožňujú ostré zobrazenie v rôznych vzdialenostiach. Princíp funguje tak, že v každom mieste okuliarovej šošovky je iný dioptrický účinok, nastavený presne podľa potreby videnia užívateľa. Správne zhotovené multifokálne okuliare tak umožnia vždy ostrý pohľad na všetky vzdialenosti od diaľky až po čítanie.

To je skvelá správa pre každého, kto takéto okuliare potrebuje!

 

Zhotoviť kvalitné multifokálne okuliare dokáže len ten, kto vie ako na to, má perfektné vybavenie a znalosti všetkých technologických možností.

Rodenstock, popredný svetový výrobca okuliarov a  okuliarových šošoviek, certifikoval očné optiky, ktoré tieto znalosti majú a  teraz garantuje 100% spokojnosť pri nákupe multifokálnych okuliarových šošoviek v  týchto certifikovaných optikách.

 

A pýtate sa, prečo má význam chcieť najmodernejšie technológie v okuliaroch? Ako sme už uviedli, vidieť perfektne ostro na všetky vzdialenosti je možné len vďaka špičkovému zhotoveniu okuliarov a všetko začína pri technológii výroby plochy skla.

 

Konkrétne nemecká značka Rodenstock má celý rad patentovaných technológií, ktoré umožňujú až o  40% širšie zorné pole ako u  bežných multifokálnych okuliarových šošoviek. Navyše značka po novom garantuje, že s výrobkom budete na 100% spokojní.

 

 

Príďte aj Vy do očnej optiky OPTIKA KLAUDIA a objavte nový rozmer videnia.

Ďalšie informácie získate na: www.okuliaresgaranciou.sk

 

100% GARANCIA SPOKOJNOSTI = 0% RIZIKO ZAŽITE SKVELÝ POCIT ZO SPRÁVNEHO ROZHODNUTIA.

RODENSTOCK GARANCIA SPOKOJNOSTI*

 

 VIDEO

Video si pozrite so zvukom. Zaručené zimomriavky.

 

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)