Inšpirácia ženskou krásou nepozná hranice

16. december 2015

Nič nie je tak originálne ako najnovšie slnečné okuliare od dizajnérov svetoznámej značky Dior. Nechaj sa uniesť fantastickým spojením sofistikovaných línií, ktoré prekračujú hranice vo všetkých smeroch. Sklíčka exkluzívnej zimnej kolekcie slnečných okuliarov DIORMETALLIC nerešpektujú konvenčné hranice rámov a posúvajú sa až za ne. Vytvárajú futuristický imidž. Šošovky sú rozdelené na dve farebne aj materiálovo odlišné časti kovovou horizontálnou líniou rámu.

Kým spodná časť slnečných okuliarov je v studených odtieňoch modrej a šedej, horná časť sa magneticky zrkadlí do oranžova, modra, ružova, strieborna. Dokonalé splynutie oboch entít ti vyrazí dych. Vytvára nadčasový, nekonvenčný ale veľmi elegantný dojem, ktorý len tak ľahko nevyprchá. Dior opäť dokázal, že inšpirácia ženskou krásou nepozná hranice v priestore, ani čase.

Už v lete nás Dior zaskočil svojou jedinečnou prácou so zrkadlovým povrchom, keď svetu predstavil okrúhly model okuliarov DIOR SO REAL, akoby vystrihnutý z budúcnosti, v ktorej letí retro štýl. Jedinečné spojenie minulosti a futurizmu sa v módnom dome Dior podarilo lineárnym rozdelením sklíčok na priehľadnú a zrkadlovú časť. Premostenie rámu a dizajn šošoviek sú veľmi netradičné, zato hrubšia horná časť rámu a tenký spodný lem pripomínajú model Clubmaster, ktorý bol obľúbený koncom minulého storočia. Je len otázkou času, kedy uvidíš hviezdy strieborného plátna s takýmito originálnymi okuliarmi.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)