Inšpiratívne okuliare pre biznis - Emporio Armani

17. november 2017

Buďte sami sebou, vyžarujte úspech a vyzerajte skvele! Do detailov premyslené nové kolekcie od Emporio Armani prinášajú štýl, ktorý je tak klasický, ako je nápaditý. Zdanlivo nespojiteľné prvky ocenia predovšetkým tí, ktorí uznávajú motto v jednoduchosti je krása, a zároveň prahnú po originalite a svojráznom štýle.

   

S modelmi Color Circles môžete privítať a bohato prežiť tohtoročnú jeseň. Prírodné farby zaoblených rámov kontrastne podčiarkujú celkovú nápaditosť okuliarov. Očarujúco jednoduché straničky tejto kolekcie zdobí kultový symbol orla, dodávajúci nielen okuliarom, ale aj vášmu celkovému looku pôvabný a príťažlivý šmrnc.

   

Štýlové dámske kabelky inšpirovali kolekciu dámskych okuliarov Edinburgh Hinge, charakteristickú nielen originálnymi farbami a tvarmi, zvýrazňujúcimi krásne črty ženskej tváre, ale aj straničkami s jemným dekorom, zladeným s kabelkovým zapínaním. Ide o skutočne skromný, no veľavravný prvok, ktorý oblečie vás oblečie do luxusu.

         

Jednotný štýl od hlavy po päty je to, čo zvýrazní váš zmysel pre estetiku. Módne doplnky ako opasok či peňaženka, zjednotené Emoprio Armani orlom, dostanú plný význam práve v spojení s okuliarmi, rovnako ozdobenými kultovým orlom na straničkách. Vytvorte si vďaka Iconic Eagle klasike svoju vlastnú osobnosť a ľahko si podmaníte celé svoje okolie.

   

 

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)