Jedinečné ako vy! Oakley

23. apríl 2017

Milujete šport a chcete dosahovať len tie najlepšie výkony? Nenechajte sa obmedzovať zlou viditeľnosťou alebo slabším zrakom! Vyberte si originálne športové slnečné okuliare, ktoré sa plne prispôsobia vašim individuálnym potrebám. Legendárne okuliare Oakley (ich rám a sklíčka) si môžete nechať kompletne upraviť a prispôsobiť, tak aby ste videli dokonalo za každých okolností. Vďaka technológii True Digital™ budú vypočuté odporúčania vášho optometristu tak, aby ste mali maximálny komfort, perfektne videli do diaľky, blízka aj do strán. Šošovky slnečných okuliarov Oakley môžu váš zrak korigovať jednoohniskovo aj multifokálne.

Profesionálni športovci si nevedia vynachváliť špeciálne úpravy šošoviek, ktoré majstri dizajnéri vytvorili presne podľa toho, čo si ten-ktorý šport vyžaduje. Napríklad cyklisti majú väčšinou bradu sklonenú nadol, oči však mieria hore. Ich zorné pole je teda špecifické a vďaka Oakley vidia cyklisti perfektne aj v pre nich prirodzenej polohe hlavy.

Golfisti zas môžu sústrediť svoj zrak na odpalisko aj následne prirodzene sledovať let loptičky. Exkluzívna športová značka Oakley neustále dokazuje, že dokonalo rozumie nielen potrebám športovcov, ale aj presne vie, ako majú dynamické a štýlové okuliare vyzerať.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)