Viete, ktorá značka fotila medzi cukrovinkami?

29. november 2019

Značka Loewe fotila a pripravovala svoju módnu kampaň  Loewe jeseň zima 2019 aj vo farebnom a sladkom prostredí cukroviniek. Príprava na Parížsky týždeň módy tak poskytla obraz kreativity, farebných fantázii a hravosti.

 

Španielsky módny dom Loewe začal písať svoju históriu už od roku 1846 ako družstvo kožiarskych remeselníkov. Postupne sa ich činnosť rozširovala a značka Loewe zažiarila v 50- tych rokoch po celom svete. Dnes, pod súčasným vedením londýnskeho módneho návrhára Jonathana Andersona, vnáša do sveta módy kreativitu a kultúrne povedomie.

 

LOEWE

 

Ak milujete moderný a očarujúci štýl tejto prestížnej španielskej značky, určite vás osloví ich najnovšia tvorba.

Slnečné okuliare Loewe sú synonymom avantgardného štýlu, ktorý je charakteristický vo všetkých dizajnoch tejto značky. Obsahujú ikonické znaky, ktoré sa objavujú na odevoch, kožených výrobkoch a módnych doplnkoch.

 

Značka Loewe

 

Jedným z veľmi rozpoznateľných znakov je anagram vytvorený z pospletaných písmen „L“.  Nájdeme ho ako nadrozmernú aplikáciu na textile, či kabelkách, ale aj ako významný detail na slnečných okuliaroch.

 

Model Loewe LW40031l 01B Black  je veľmi nekonvenčný. Tieto nadrozmerné slnečné okuliare, so zaoblenými stranami a plochým horným rámom, patria medzi najúspešnejšie modely. Straničky zdobí veľký kovový znak Loewe.

 

 

Značka Loewe

 

Jemný uzol na nosníku kovového rámu slnečných okuliarov je ďalší ikonický prvok, ktorý je použitý na produktoch značky Loewe. Perfektne dotvorí nielen kabelku, ale aj okuliare.

 

Doslova vychytávkou je logo Loewe na sedielkach slnečných okuliarov.

 

Geometrické linky, ktoré s obľubou dominujú na kabelkách Loewe, sú ďalším charakteristickým prvkom, ktoré dokonale dotvoria rám okuliarov a vyzdvihnú aj ten najjednoduchší outfit.

 

Slnečné okuliare Loewe Pilot sú vyrobené z ľahkého kovu. Aplikáciu na nosníku rafinovane oživí biely prešívaný vzor, ktorý s obľubou vidíme na kožených výrobkoch Loewe.

 

Filozofia značky, ktorou sa spája minulosť, súčasnosť a budúcnosť, je vložená práve do spomínaných detailov, ktoré robia túto značku rozpoznateľnou.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)