Nechaj sa zviesť s BVLGARI SERPENTI

28. jún 2018

Opakujúcou sa témou slnečných okuliarov BVLGARI je večná vitalita, nekonečná múdrosť a neodolateľný šarm. Nechajte sa zviesť aj najnovšou radou okuliarových rámov svetovej kvality. Značka BVLGARI ti prináša kolekciu SERPENTI. Inšpiráciou sa stal tajomný a pritom magnetický hadí pohľad, z ktorého nikto nespustí pohľad!

Už pri prvom pohľade na najnovšie okuliarové rámy uvidíte, že sa v nich odrážajú a trblietajú všetky odtiene svetla. Je to aj vďaka ručne osádzaným a na mieru vyberanými kameňmi. Tie majú pripomínať uhrančivý hadí pohľad, ktorý ťa k sebe láka, pokúša a zvádza ťa. Nasaď si ich a začni zvádzať teraz ty! Vďaka prvotriednemu remeselnému spracovaniu a odvážnej kombinácie materiálov modely BVLGARI SERPENTI patria ku skutočnej svetovej špičke.

Kleopatrine šperky

Pri bližšom pohľade si môžete všimnúť, že jednotlivé okuliarové rámy sa výrazne ponášajú na klenoty zo štyridsiatich rokov minulého storočia. V tomto období boli leteli veľké a výrazne náhrdelníky. Podobné, ako nosila niekedy v minulosti Kleopatra. Dnes sú však okuliare „refreshnuté“ modernosťou a použitím najmodernejších materiálov.

Kolekcia slnečných rámov BVLGARI SERPENTI je dodávaná v troch verziách. Na výber máte oversize okuliare, stále obľúbené mačacie, alebo menej tradičný šesťuholníkový tvar. Nech sa pozrieš na hociktorý model uvidíš, že návrhári estetiku okuliarov posunuli na novú úroveň. V každom z nás totiž zanechajú silný dojem, rovnako aj snahu zachytiť pocit osudovosti.

Osudové kryštáliky

Návrhári zvolili pre tieto modely slnečných okuliarov tri druhy kryštálov. Prvým je malachit o ktorom sa hovorí, že znásobuje pozitívnu energiu. Ružový rubelit má zase liečivú moc a perleť podľa feng-shui symbolizuje ženskosť a ženský princíp. Rozvíja totiž zmysel pre krásu, nehu a láskavosťou. Počet použitých kryštálikov sa na jednotlivých modeloch mení.

Na výber máte okuliare s 18 drahými kameňmi až po 158 kryštálikov. Cieľom tejto odvážnej kombinácie má byť stelesniť nuansy hada, ako výnimočného tvora. Z hľadiska farieb máš skutočne bohatý výber. V ponuke nájdete sofistikované odtiene farieb od klasických čiernych, šedých, havana odtieňov, až po odvážne tóny čerešní.

Aktuálna kolekcia značkových okuliarov BVLGARI SERPENTI je určená pre každú odvážnu ženu, ktorá chce upútať pozornosť na prvý pohľad, je plná životnej energie a najmä milovníčka nekompromisného luxusu a sofistikovaných detailov.

Všetky tieto atribúty znázorňuje britská topmodelka a herečka Rosie Huntinngton-Whiteley, ktorá sa stala so svojou dokonalou tvárou a silnou osobnosťou tou pravou predstaviteľkou tejto výnimočnej kolekcie.

zdroj: http://www.luxottica.com/en/bvlgari-serpenti-charm-and-seduction-legend

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)