Nekompromisne praktické - dioptrické slnečné okuliare

12. september 2016

Nerobte kompromisy a doprajte si komfort bez vymieňania okuliarov. Ak chcete dobre vidieť a zároveň sa chrániť pred slnečnými UV lúčmi, nepotrebujete dvoje okuliare. Stačia vám jedny slnečné dioptrické okuliare. Vybrať si môžete ľubovoľné značkové modely, ktorých tvar by však nemal byť zaoblený, aby nedošlo k skresleniu obrazu. Dizajnové kúsky od svetových módnych domov si môžete vybrať a nechať si prispôsobiť profesionálmi v našich predajniach Optika Klaudia. Navyše sa vôbec nemusíte sa obávať, že by ste si museli voliť len z obmedzenej ponuky šošoviek, tie totiž môžu byť ľubovoľne farebné, tieňované, zrkadlové aj celkom priesvitné.

Sklíčka slnečných okuliarov môžu byť upravené tak pre ďalekozrakých ako aj krátkozrakých ľudí, no hlavu nemusia vešať ani tí, ktorí potrebujú vidieť jednými okuliarmi dobre do blízka a zároveň do diaľky. K dispozícii u nás máte aj multifokálne (progresívne) slnečné šošovky, ktoré sú odstupňované bez rušivých zlomov a vyzerajú celkom prirodzene.

    

Ak máte radi variabilitu, určite vás zaujme aj riešenie Clip on, s ktorým si na svoje dioptrické okuliare môžete jednoducho a celkom prakticky nasadiť slnečné sklíčka. Pri výbere vhodného rámu pre Clip on vám odporúčame poradiť sa so zamestnancom optiky. Slnečná sezóna už začína, tak si doprajte ten najlepší výhľad, chráňte svoj zrak a vyzerajte skvelo!

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)