Oakley na oči, zábava kdekoľvek!

04. apríl 2017

Rovnako ako si profesionálni fotografi nastavujú fotoaparáty, aby získali čo najkvalitnejšie snímky, aj vy si môžete okamžite upraviť svoje slnečné okuliare tak, aby ste videli krásny a bezpečný obraz - za každého počasia, pri akejkoľvek činnosti. Na najvyšší komfort a najostrejšie videnie sa pokojne spoľahnite, ak ste si vybrali originálne slnečné okuliare Oakley so špeciálnymi a vymeniteľnými irídiovými sklíčkami! Každý ich odtieň sa hodí na inú outdoorovú aktivitu.

Bronz k vode

Lámete si napríklad hlavu s tým, ako stráviť príjemnú dovolenku pri vode bez nepríjemného žmúrenia na lesknúcu sa vodnú hladinu? Vyberte si bronzové irídiové sklíčkach, ktoré sú upravené technológiou SHALLOW BLUE™ IRIDIUM® POLARIZED. Vďaka tomu odrážajú až 99 % oslepujúcich odkleskov. Pri vodných športoch budete maximálne sústredený a genius loci vám neunikne ani pri pohľade na romantické pobrežia.

Čierna do hôr

Chystáte sa do suchých oblastí a hôr? Pripravte sa na slabšie svetlo a vyberte si šošovky s čiernym irídiom VR28®. Fantasticky zvýrazňujú kontrast medzi odtieňmi hnedej a zelenej. Čierne irídium obsahujú aj univerzálne šošovky BLACK IRIDIUM® POLARIZED v slnečných okuliaroch určených na bežné nosenie v dňoch, kedy ešte neviete, kam vás zavedú vaše kroky.

Červená na cesty

Za volantom je prvoradá bezpečnosť, a nie vždy platí, že čím tmavšie sklíčka, tým vyššia ochrana a lepšia viditeľnosť. Lepší kontrast a hĺbku obrazu však dosiahnete používaním šošoviek s červeným irídiom 00 Red Iridium® Polarized. Vaše oči sa vám poďakujú sviežosťou a eliminujete aj riziko nebezpečných udalostí, spôsobených nesprávnym videním.

Špeciál na green

Špeciálne irídiové šošovky G30™ presne vedia, ako vám priniesť pohodlie pri športoch, odohrávajúcich sa na trávniku. Napríklad golfisti určite ocenia nielen optimálnejšie videnie vizuálnych detailov, ale aj zlepšenú schopnosť sledovať trajektóriu odpálenej loptičky.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)