Okuliare plné dobrodružstva

18. január 2017

Fantastické modely slnečných okuliarov pre tých, čo životom neprechádzajú len tak, hrdo prináša Oakley. Táto značka je majstrom športového dizajnu a lídrom v technológiách výroby skutočne originálnych slnečných okuliarov, z ktorých energia priamo kričí. Ak teda patríte k tým, čo si život vychutnávajú, tancujú ním a čerpajú z neho zážitky naplno, nadýchnite sa zhlboka... Oakley vám vyrazí dych nielen nadčasovým dizajnom, ktorý sa hodí naozaj každému, ale predovšetkým precíznosťou použitých materiálov. Odpáľte s Oakley šialenstvo leta už teraz.

Aktuálne vychytené modely FUEL CELL, HOLBROOK, JUPITER SQUARED a TWO FACES sa tradične držia obľúbeného tvaru wayfarer a nadčasového spojenia jednoduchého výzoru s autentickou originalitou. Dizajnéri Oakley sa inšpirovali moderným a hlavne aktívnym životným štýlom, ktorý vybavili špičkovými technológiami. Napríklad sklíčka týchto famóznych športových doplnkov sú mimoriadne odolné voči nárazu a poškodeniu. Sú vyrobené technológiou PLUTONITE®, ktorá vám dáva stopercentnú ochranu pred UVA, UVB, UVC aj nebezpečným modrým svetlom. Na rozdiel od iných výrobcov Oakley nevyriešil ochranu vašich očí pred ultrafialovým žiarením povrchovou úpravou sklíčok, ale zakomponoval ju rovno do materiálu, z ktorého sú šošovky vyrobené. Na výrobu rámov používa extrémne odolné a flexibilné materiály, takže vás neobmedzujú ani pri tých najadrenalínovejších zážitkoch. A aby ste videli vo všetkých podmienkach naozaj číro a dokonale, povrch sklíčok pokryl tavenými kovovými oxidmi IRIDIUM®. Tie redukujú odlesky a dávajú vám možnosť vybrať si tú pravú farebnú kombináciu, ktorou očaríte priateľov a pripravíte sa na všetky svetelné podmienky.

Od slnkom zaliatych pláží cez pyšné a ostré horské podmienky, zeleňou zaliate trávniky až po piesčité a pálivé púšte - všade si užijete zábavu a príjemný relax jedine s maximálne pohodlnými a atraktívnymi slnečnými okuliarmi Oakley. Príďte si ich vyskúšať k nám do Optiky Klaudia.

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)