Povinná výbava okuliarov

20. apríl 2018

Okuliare nie sú len o modernom tvare, alebo o trendových farbách. Na to, aby boli na každodenné nosenie a cítili ste sa s nimi skutočne príjemne, musia spĺňať viaceré nevyhnutné požiadavky.
Okrem dizajnu a materiálu je to aj dokonalé prispôsobenie sa tvári, rýchly servis, predlžená záruka, ale najmä kvalitná povrchová úprava šošoviek a dokonalá ochrana proti UV žiareniu.

Ukážeme vám najnovšie trendy v povrchových úpravách, ktoré sú už dnes nerozlučnou súčasťou každých kvalitných okuliarov.

HVLL – najtrvácnejšia antireflexná úprava

Mať kvalitné okuliare bez dobrej antireflexnej úpravy, je ako mať kvalitné auto, ktoré je zaparkované v garáži. Aby okuliarové šošovky zlepšovali priehľadnosť a kontrast, je na to potrebná kvalitná antireflexná úprava. Za svetovo najtrvácnejšiu antireflexnú úpravu sa považujú šošovky HVLL (HI-VISION LONGLIFE).

Účinne eliminujú odrazy a odlesky. Oceníte to najmä za volantom auta, ale aj pre celodenný komfort. Šošovky HVLL odpudzujú vodu a mastnotu. Kvapky vody vás tak vo svojej práci nezastavia. Vďaka tomu, že majú zvýšenú tepelnú a chemickú odolnosť, nepriľne sa na ne voda, alebo olej. Okuliare tak môžete využívať aj do náročných podmienok. Nemenej dôležité je ľahké čistenie a odpudzovanie prachu, nečistôt. Aj tu majú šošovky HVLL navrch. Tieto šošovky sa totiž považujú za svetovo najľahšie čistiteľné počas ich celej životnosti.

Šošovky HVLL disponujú povrchovou úpravou, ktorá je o 29% odolnejšia voči poškriabaniu než druhá najpevnejšia prémiová úprava na trhu.  Aby ste mali predstavu čo to znamená. Napovieme vám, že oproti šošovkám s bežnou antireflexnou úpravou sú 7-krát odolnejšie.

HVLL Blue Control  - koniec unaveným očiam od počítača

Mnohí z vás pociťujú, že po celom dni presedenom za počítačom, majú unavené oči. Účinky modrého svetla z LCD obrazoviek monitorov počítačov alebo digitálnych zariadení sa totiž výrazným spôsobom podpisujú na únave očí a zvyšovaní nepohody.

Najúčinnejším riešením ako dosiahnuť skutočný komfort pre vaše oči v digitálnom svete je mať šošovky HVLL Blue Control. Efektívne totiž chránia zrak pred negatívnym modrým žiarením a výrazne tak eliminujú pálenie očí a ich celkovú únavu. Napätie v očiach, ktoré cítite počas dlhodobej práce za počítačom, sa tak stane pre vás minulosťou.

Táto progresívna  povrchová úprava súčasne účinne redukuje odlesky a zvyšuje kontrast. Pomáha tak vnímať farby prirodzene, bez skreslenia. Výsledkom bude pohoda a maximálny výkon počas celého dňa.

SHV – maximálny komfort pre oči

Ak chcete dopriať vašim očiam to najlepšie, čo v súčasnosti na trhu existuje, vyberte si šošovky, ktoré boli vytvorené za účelom dosiahnutia maximálneho komfortu počas celého dňa. Hovoríme o SHV šošovkách (SUPER-HI VISION).

Samozrejmosťou je efektívna redukcia odrazov a odleskov. Viditeľne totiž zlepšujú priehľadnosť a kontrast. Únava pre vaše oči tak nehrozí. Ak sa vyberiete s nimi do prírody, nemusíte sa obávať dažďa ani iných extrémnych podmienok. Kvapky vody sú totiž odpudzované z povrchu šošovky.

Nemožno nespomenúť ani jednoduché čistenie a údržbu šošoviek. Za málo starostlivosti dostanete maximálny komfort a pôžitok. Zaujímavým faktom je aj to, že tieto moderné SHV šošovky spĺňajú všetky náročné japonské normy, sú prekvapivo vyrábané na Slovensku.  Vyberte si tak to najlepšie pre vaše oči priamo zo Slovenska!

HVLL UV Control – Slnko už nebude nepriateľom

Už od malička nás učili, že do Slnka sa nemôžeme pozerať. Nie je to len tak. Škodlivé UV žiarenie je totiž pre naše oči skutočné nebezpečné. Doba však pokročila a dnes moderné šošovky HVLL UV Control vám vedia zabezpečiť každodennú efektívnu ochranu zraku pred nebezpečným UV žiarením.

HVLL UV Control šošovky totiž blokujú UV žiarenie zo všetkých strán. Nemusíte sa tak obávať ani odrazeného UV žiarenia od zadnej plochy šošoviek do nechráneného oka. Podľa výskumov HVLL UV Control blokuje až 90% UV žiarenia od zadnej plochy šošovky a  garantuje 100% ochranu pred UV žiarením priamych slnečných lúčov.  Výsledkom je efektívna ochrana pred starnutím vašich očí a pred ich poškodením.

HOYA MIRROR – najmodernejšie zrkadlovky

Pre fanúšikov najmodernejších vychytávok máme jeden horúci tip – šošovky HOYA MIRROR. Tieto moderné zrkadlovky boli vyvinuté za účelom, aby boli vybavené všetkým, čo by ste od kvalitných šošoviek čakali. Disponujú totiž ultramodernou zrkadlovou úpravou v troch pútavých variáciách.

Sú „vyzbrojené“ antireflexnou úpravou na zadnej strane šošovky, eliminujú tak rušivé odrazy. Spredu sú nepriehľadné, poskytujú tak komfort a želaný efekt. A najmä sú v troch najmodernejších farebných kombináciách (zlatá, strieborná, modrá).

zdroj: http://danae.sk/okuliarove-sosovky/povrchove-upravy/

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)