Poznáme ingrediencie športového dizajnu

24. február 2017

Tajomstvo úspechu značky Oakley v oblasti štýlových športových okuliarov je ukryté nielen v špičkových šošovkách, ktoré dokonalo chránia zrak pred UV žiarením, oslnením a odleskami, ale aj v špecifických a jedinečných materiáloch, používaných na výrobu rámov. Oakley vlastní stovky originálnych patentov, vďaka ktorým dokáže dizajnovať výborne vyzerajúce, odolné a ľahučké slnečné okuliare, ktoré jednoducho musíte vyskúšať.

Napríklad viacvrstvový a hypoalergénny acetát umožňuje dizajnérom Oakley pripraviť pre vás farebné kombinácie a originálne vzory slnečných okuliarov od výmyslu sveta. Ľahučký a tmavnúcemu vplyvu slnka odolný materiál 0 MATTER na rozdiel od acetátu nevzniká vrstvením, ale špeciálnym vstrekovaním a čistením. Okuliarové rámy 0 Matter sú tak veľmi pružné a zároveň pevné. To určite oceníte, ak radi bicyklujete alebo holdujte loptovým hrám.

    

Oakley však ohuruje fanúšikov aktívnej zábavy aj svojimi kovovými rámami. Excelentne totiž vyrába okuliare napríklad aj zo svetovo overeného titánu, obľúbeného najmä pre jeho výnimočnú ľahkosť a odolnosť, ako aj hliníka, ktorý umožňuje naozaj kreatívne návrhy. Oakley okrem toho vlastní patent na prevratný materiál C-5. Ide o nevídaný mix piatich rôznych kovov, ktoré spolu vytvárajú excelentnú symbiózu pevnosti, ľahkosti a štýlového dizajnu.

    

Svetoví vedci neustále odhaľujú praktické využitie uhlíkových vlákien, tomuto trendu sa Oakley venovalo už pred niekoľkými rokmi. Roky výskumov a testov hneď vo viacerých oblastiach športových inovácií priniesli želané výsledky a dnes už v ponuke Oakley nájdete aj originálne okuliare vyrobené z elastických a, samozrejme, ľahučkých uhlíkových vlákien.

    

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)