Slnečné okuliare s dioptrickými šošovkami Ray-Ban®

05. september 2018

Ray-Ban ® značka, ktorá od roku 1937, kedy sa datuje jej vznik, zameriava svoju hlavnú pozornosť na ochranu zraku zákazníka, maximálnu funkčnosť svojich produktov, osobný štýl a originalitu. 

Značka RAY-BAN® je lídrom v technológiách minerálnych polarizačných materiálov a šošoviek a priekopníkom v oblasti polarizačných gradálových šošoviek. Najnovšou inováciou tejto značky sú slnečné okuliare s originálnymi dioptrickými šošovkami Ray-Ban ®, čo poteší každého priaznivca tejto značky.

Nezameniteľné logo, ako značka pravosti a kvality, je samozrejme aj slnečných okuliaroch s dioptrickými šošovkami RAY-BAN®. Logo sa nachádza v rohu pravého skla a iniciály RB sú vygravírované na ľavej strane.

Ikonické slnečné okuliare RAY-BAN® sú nezameniteľné svojim rozpoznateľným tvarom. Zabezpečujú nielen maximálnu funkčnosť, ale aj dotvárajú osobný štýl rôznymi variantmi obľúbeného dizajnu.

Dôležitou súčasťou značky RAY-BAN® je farebná rozmanitosť, čo potvrdzuje nielen bohatý výber tvarov (Aviator, Wayfarer, Clubmaster, Erika), ale aj farebných odtieňov slnečných okuliarov s dioptrickými šošovkami RAY-BAN®. Zaujme nielen štandardný odtieň G-15, ale aj šošovky so zrkadlovým a gradálovým efektom.

Do rúk zákazníkov Optiky Klaudia sa dostávajú slnečné okuliare s dioptrickými šošovkami RAY-BAN®, ktoré sú jedinečné konkrétnymi parametrami a ním požadovanými technickými požiadavkami. Sú zárukou autentického zážitku tejto značky.

Súčasťou slnečných okuliarov s dioptrickými šošovkami RAY-BAN® je osvedčenie o originalite a kvalite.

zdroj: Luxottica

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)