Vášnivý tanec s Dolce & Gabbana - Spain in Sicily

13. jún 2017

Španielske krásavice si pri tancovaní vášnivého a temperamentného flamenca vkladajú do vlasov výrazný hrebeň, ktorý vyzerá ako vyšívaný. Tento nápadný vzor je ako stvorený na to, aby po ňom siahli dizajnéri D&G, ktorí dosiaľ využívali najmä sicílske motívy. Pozrite sa, ako vyzerá letný taliansko-španielsky raj.

            

Výrazný a ženský je dizajn oslnivých slnečných aj dioptrických okuliarov, vďaka čomu milovníčky verné značke D&G určite nebudú sklamané. Motív ažúrového hrebeňa nájdete na očniciach aj straničkách nových modelov.

        

Luxusná značka naďalej pracuje s obľúbenými leopardími vzormi, ktoré tentoraz zjemnila menej výraznými farbami a nasadla na trend rozdelenia okuliarov do dvoch častí. Horné, väčšinou hrubšie časti rámu sú potetované charakteristickým vzorom, kým tie spodné doťahujú očnice do elegancie a jednoduchosti.

            

Pre milovníčky jednoduchej elegancie sú zaručenou voľbou špičkové okuliare z kolekcie BACK GOLD. Tá ponúka klasické tmavé farby na výrazné ženských rámoch, ktorým nezameniteľný punc luxusu dodáva zlaté logo ako aj zlato na vnútornej strane straničiek

        

Páni, ktorí sa skvelo orientujú vo svete módy, si takisto prídu na svoje. Nadčasové modely luxusných okuliarov odeli dizajnéri do bohatých tónovaných farieb. Do kurzu sa aktuálne dostali okuliare s pogumovaným rámom. Na vlastné oči si nové kolekcie môžete prísť pozrieť našich predajní Optika Klaudia.

zdroj: www.luxottica.com

Späť na blogy



Kontaktujte nás
optika@optikaklaudia.sk
Galanta Hlavná ul.: 031 780 44 00
Galanta Hodská ul.: 031 780 33 00
Sládkovičovo: 031 784 25 00

Kde nás nájdete
GALANTA
   Hlavná ulica 918/2
   Hodská 373/88 (Poliklinika)
SLÁDKOVIČOVO
   J. Dalloša 1354 (Poliklinika)